19.9.2016

Menestysreseptit-valmennuksiin ehtii vielä mukaan


Menestysreseptit-hanke on alkanut ja valmennukset ovat pyörähtäneet käyntiin mukavasti. Mukaan on lähtenyt hyvinvointipalvelualan yrittäjiä monipuolisesti, edustettuina ovat muun muassa apteekkiala, kauneudenhoito ja -kosmetologipalvelut, parturi-kampaamopalvelut, hieronta ja fysioterapia, ravitsemusneuvonta, hoiva- ja kotipalvelut. 

Valmennusta on ollut jo sosiaalisesta mediasta, palvelumuotoilusta, markkinoinnista ja myynnistä, mutta hankkeeseen kannattaa lähteä vielä mukaan, jos kiinnostusta on. Yrittäjille järjestetään vielä useita valmennuskertoja ja työpajoja yrittäjien itsensä tärkeiksi kokemista aiheista: asiakaslähtöisen palvelun tarjoaminen verkostona ja somen hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa. Yrittäjien toiveet ja tarpeet otetaan huomioon kevään 2017 valmennusten aiheita täsmennettäessä. Nyt mukaan tulemalla voi vielä tarjontaan vaikuttaa.

Valmennusten lisäksi on tulossa kaksi opintomatkaa kotimaassa ja yksi ulkomailla. Opintomatkoilta saa paitsi uusia ideoita oman yritystoiminnan kehittämiseen myös verkostoitumiseen muiden lähialueen hyvinvointialan yrittäjien kanssa.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla projektikoordinaattorille (yhteystiedot tässä blogissa) tai jättämällä yhteydenottopyynnön tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti