Opintomatkat

15.3.2017 Tutustumismatka Green Care -yrittäjäryhmän luo Loviisan Kuggomiin
Aika:        keskiviikko 15.3.2017 klo 8.30-17.00
Paikka        Villitarha: Enebackantie 16, Kuggom (Loviisa)

 
Opintomatkalla vieraillaan Loviisan Kuggomissa sijaitsevalla Villitarha-alpakkatilalla, jonka yrittäjä on mukana Itä-Uudellamaalla toimivassa kuuden yrittäjän Green Care -yrittäjäryhmässä. Ryhmän yrittäjät tarjoavat sekä yhteistyössä että itsenäisesti luonto- ja eläinavusteisia hyvinvointipalveluja. Ryhmä on yhdistänyt voimansa myös kesällä 2016 alkaneessa Luo hyvää -yritysryhmähankkeessa (www.luohyvaa.fi), jonka tavoitteena on muun muassa kehittää yhdessä mukana olevien yritysten toimintatapoja ja palveluita, kartuttaa yrittäjien osaamista sekä luoda verkostoja.

Vierailun tarkoituksena on tutustua maaseudulla toimivien yritysten verkostoitumismahdollisuuksiin, Green Care -konseptiin, yhteisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen ja siihen, miten yrittäjän osaamista laajentamalla voi tuottaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Lisäksi kuullaan kokemuksia yhden yrittäjän aloittamasta kotilääkäripalvelusta. Tavoitteena on saada ideoita omaan liiketoimintaan ja verkostoitumiseen omalla paikkakunnalla.

Matkalle ovat tervetulleita kaikki yrittäjien verkostoitumisesta sekä Green Care -teemasta kiinnostuneet sekä uusia ideoita liiketoimintaansa etsivät. Tervetuloa mukaan!

 TIEDUSTELUT JA SITOVAT ILMOITTAUTUMISET viimeistään 28.2.2017 

Ilmoittautuminen joko sähköpostitse projektisuunnittelijalle (tarkemmat ilmoittautumistiedot ja ohjelma oheisesta kuvasta) tai ilmoittautumislomakkeella tästä linkistä.


21.9.2016 Tutustumiskäynti Figura Wellness -hyvinvointikeskukseen Hyvinkäällä

Katso käynnin ohjelma ja ilmoittaumistiedot alta.

Käynnistä tehtiin kaksi videota. Löydät ne täältä Menestysreseptit-hankkeen Youtube-kanavalta
tai blogipäivityksestä Yhdessä kohti menestysreseptejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti