9.5.2017

Pienyrittäjät verkostoituvat välimatkasta huolimatta

Verkostoista voimaa

Hyvinvointialan yrittäjien yhteinen asiakasilta Iittalassa


Aurinkoinen kevätilta Iittalan Lasimäellä ja punainen pirtti täynnä hyvinvoinnista ja kauneudenhoidosta kiinnostuneita asiakkaita. Menestysreseptit-hankkeessa mukana olevat yrittäjät Iittalasta ja Forssasta pohtivat jo vuoden 2016 lopulla valmennuspäivässä ”voitaisiinko me verkostoitua”. 

Asiakasiltaan oli Iittalaan saapunut runsaasti väkeä.
Yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja ideoita on syntynyt hankkeen tapaamisten myötä lisää ja asiakasiltojen tärkeydestä on keskusteltu yhdessä valmennuskerroilla. Tuumailusta tekoihin: iittalalainen parturi-kampaaja Teija ja kosmetologi Eevakaisa päättivät järjestää yhteisissä tiloissaan asiakasillan ja kutsua mukaan ravintoneuvojana toimivan Tuulikin Forssasta ja Kalvolan apteekkarin Kirsin. Kuudenkymmenen kilometrin välimatka Forssan ja Iittalan välillä ei ollut este pienyrittäjien verkostoitumiselle, kun intoa ja tahtoa löytyi.

Vinkkejä sai kokonaisvaltaisesti: ulkonäköön ja terveelliseen ruokavalioon.
Hyvinvoinnin ja kauneuden illassa asiakkaat saivat vinkkejä terveelliseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kesäisen juhlameikin ja -kampauksen tekemiseen ja apteekin esittelypisteellä oli tarjolla neuvontaa ja tuotenäytteitä. Asiakkaita hemmoteltiin myös kahvitarjoilulla herkkuineen sekä hyvillä tuotetarjouksilla.

Asiakkaita oli tuvan täydeltä, ja innostuneet kommentit ja kysymykset pitivät yrittäjät kiireisinä. Kauppakin kävi, ja tunnelma oli mukavan leppoisa. Ilta oli onnistunut esimerkki siitä, miten yhdessä tehden saadaan asiakkaille uusia palveluita tarjolle ja voidaan palvella heitä vieläkin paremmin. Yrittäjällekin avautuu uusia mahdollisuuksia tuottaa palvelujaan muualla kuin omalla paikkakunnalla ja saada lisää asiakkaita verkostojen kautta. Hankkeen tavoite uusien verkostojen ja yhteistyön lisääntymisestä on alkanut toteutua.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti