26.4.2017

Maaseudun yrittäjien tilannetta edistetään hankkeen avulla

Menestysreseptit-hankkeen toimenpiteitä on huomioitu tiedotusvälineissä kevään 2017 kuluessa. Juttuja on ollut sekä sähköisenä että paperisanomalehdissä ympäri valtakuntaa. On hienoa, että yrittäjien toiminta ja kehittäminen pääsevät esille ja niihin kiinnitetään huomiota. Tässä Menestysreseptit-hanke pyrkii olemaan apuna.

Uutisia on ollut hankkeeseen liittyen Hämeen Sanomissa 8.2.2017 otsikolla Uuteen kukoistukseen. Artikkelissa valotettiin hyvinvointi- ja kauneusalan tarjontaa Iittalassa sekä yrittäjäpulaa sekä tila-asioita Lammilla, Hauholla ja Rengossa. Hämeenlinnan pitäjien tila-asioista kirjoitettiin myös 20.2.2017  Lammilla.fi-sivustolla, 22.2.2017 Hämeen Yrittäjien verkkouutisissa  sekä Hämeenraitin Facebook-tiedotuksessa.

Lännen Median lehdissä ympäri Suomen kirjoitettiin siitä, miten yrittäjän on tärkeä olla verkossa ollakseen olemassa asiakkaiden silmissä. Artikkelissa kerrottiin myös maaseutualueilla toimivien yrittäjien verkostoitumisesta. Artikkeli ilmestyi myös sähköisenä Keskipohjanmaa-lehden verkkouutisissa nimellä "Jos ei ole netissä, ei ole olemassa", ja sen voi lukea täältä: http://www.keskipohjanmaa.fi/131602/jos-ei-ole-netissa-ei-ole-olemassa/s/dc8e5fc8


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti