30.1.2017

Hyvinvointipalvelut ja Green Care - tulossa opintomatka Loviisaan

Menestysreseptit-hankkeen opintomatka Green Care -yrittäjäryhmän luoMenestysreseptit-hanke järjestää keskiviikkona 15.3.2017 opintomatkan Loviisan Kuggomiin Green Care -yrittäjäryhmän luo.

Opintomatkalla vieraillaan Loviisan Kuggomissa sijaitsevalla Villitarha-alpakkatilalla, jonka yrittäjä on mukana Itä-Uudellamaalla toimivassa kuuden yrittäjän Green Care -yrittäjäryhmässä. Ryhmän yrittäjät tarjoavat sekä yhteistyössä että itsenäisesti luonto- ja eläinavusteisia hyvinvointipalveluja. Ryhmä on yhdistänyt voimansa myös kesällä 2016 alkaneessa Luo hyvää -yritysryhmähankkeessa, jonka tavoitteena on muun muassa kehittää yhdessä mukana olevien yritysten toimintatapoja ja palveluita, kartuttaa yrittäjien osaamista sekä luoda verkostoja.

Vierailun tarkoituksena on tutustua maaseudulla toimivien yritysten verkostoitumismahdollisuuksiin, Green Care -konseptiin, yhteisten asiakastilaisuuksien järjestämiseen ja siihen, miten yrittäjän osaamista laajentamalla voi tuottaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Lisäksi kuullaan kokemuksia yhden yrittäjän aloittamasta kotilääkäripalvelusta. Tavoitteena on saada ideoita omaan liiketoimintaan ja verkostoitumiseen omalla paikkakunnalla.

Matkalle ovat tervetulleita kaikki yrittäjien verkostoitumisesta sekä Green Care -teemasta kiinnostuneet sekä uusia ideoita liiketoimintaansa etsivät. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittaudu mukaan pian. Tervetuloa!

Matkan tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet tämän blogin välilehdeltä Opintomatkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti