13.5.2016

Reseptivihkoja availlaan jo

Jotta menestysresepti todella tuottaa tuloksia, vaatii se sopivat valmistusaineet oikeassa suhteessa. Tämän lisäksi tietenkin reseptiä soveltava kokki tuo oman taitonsa esiin ja vaikuttaa lopputulokseen. Sitä varten hanke on kysellyt valmennukseen mukaan lähteviltä, millaisesta reseptiikalle tai ainesosille on tarvetta. Kyselyiden perusteella sisältöä on terävöitetty ja pyritty suuntaamaan todellisiin tarpeisiin.

Menestysreseptit-valmennuksen ensimmäisten annosten koostumus alkaa siis olla valmistusta vailla. Asiaan päästään käsiksi kesäkuun alkupuolella – aikataulut ja paikat tarkentuvat lähiaikoina.

Työpajoissa tullaan joka tapauksessa tarttumaan kiinnostaviin aiheisiin: sosiaalinen media ja sen hyödyntäminen yritystoiminnassa käynnistää sarjan. Syksyllä työpajoissa paneudutaan palvelumuotoiluun - kuinka kehitän yhdessä asiakkaiden kanssa yritykseni palveluita entistä käyttäjälähtöisemmiksi. Tämän prosessin kyytiin kun lähtee, törmää siinä myös moniin ennalta-arvaamattomiin omalle toiminnalle hyödyllisiin asioihin. Ja toisaalta, yksi pienikin asia voi vaikuttaa suuren muutoksen ja viedä yrityksen tavoitetta eteenpäin.

Liiketoimintavalmennuksissa mietitään myyntiä ja markkinointia, pyritään löytämään uusia näkökulmia omaan toimintaan ja kehittämään niitä. Syksyllä tehdään tutustumiskäynti Hyvinkäälle, jossa tutustutaan yhteisen toimialakonseptin toimintaan.

Näistä osista voi lähteä omia menestysreseptejään koostamaan hankkeen tuella. Kiinnostavia asioita siis alkamassa kesän koittaessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti