30.8.2017

Loppuseminaaria kohti

Hyvinvointialan menestysreseptit kootaan loppuseminaarissa

Hankkeen loppuseminaarissa kerrotaan, millaisia menestysreseptejä hankkeen aikana luotiin.


Menestysreseptit-hanke on päättymässä lokakuussa, ja on aika kokoontua vielä kertaalleen kehittämisen ja verkostoitumisen merkeissä. Hankkeen loppuseminaari järjestetään aamupäiväseminaarina 14.9. Koulutuskuntayhtymä Tavastian tiloissa Hämeenlinnassa. 

Aamupäivän aikana kuullaan, millaisia menestysreseptejä hankkeen aikana luotiin yrittäjien liiketoiminnan kehittämisen, hyvinvoinnin ja verkostoitumisen tueksi. Seminaarin aluksi saadaan katsaus projektin tuloksiin: millaisia yhteistyökuvioita yrittäjien välille on syntynyt ja miten yrittäjien liiketoimintaosaaminen on eri osa-alueilla hankkeen aikana kehittynyt.

Loppuseminaarissa kuullaan lisäksi yrittäjien puheenvuoroja hyvinvointipalvelujen tuottamisesta ja ajankohtaisista aiheista. Linnan Klinikka Oy:n toimitusjohtaja Tiina Halinen kertoo kokemuksia sosiaali- ja terveyspalvelujen valinnanvapauskokeilusta palveluntuottajan näkökulmasta. Linnan Klinikka on mukana valinnanvapauskokeilussa, ja jonkin verran on jo kokemuksia siitä jaettavaksi. 

Ajatuksia uuden liikeidean syntymisestä ja käytäntöön viemisestä kertoo yrittäjä Juuso Aho, joka pohjaa liikeideansa kokonaisvaltaiseen valmennukseen. Urheilijoiden oheisharjoitteluun syventynyt Juuso Aho avaa Hämeenlinnaan 1.9. uudenlaisen harjoittelukeskuksen, joka tarjoaa erilaisia harjoitustiloja urheilijoille, kuntoilijoille, valmentajille ja personal trainereille.

Luontaisterapia- ja hyvinvointialan yrittäjänä pitkään toiminut Annikki Aro puhuu seminaarissa terveenä pysymisen taidosta sekä hyvinvoinnista yrittäjän voimavarana. Annikki Aron yritys AK Luontaisterapiaopisto järjestää ammatillista terapeuttikoulutusta ja täydennyskoulutusta. Seminaarissa kuulemme muun muassa Aron 15-vaiheisesta ohjelmasta, jonka avulla pyritään elämisen laadun jatkuvaan parantamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti